Pirátům a Legalizaci a Vrchnímu soudu a státnímu zastupitelství v Praze:

Populismus, prázdná sláma, špatná matika a nastavení priorit dle předchozího jsou hlavní pirátské zboží?

Od: Medical Cannabis Social Club <dusan.dvorak@konopijelek.cz>
Datum: 4. června 2017 11:13
Předmět: Populismus, prázdná sláma, špatná matika a nastavení priorit dle předchozího jsou hlavní pirátské zboží?
Komu: ibartos <ibartos@seznam.cz>, zdenek.hrib@pirati.cz, "rp@pirati.cz" <rp@pirati.cz>, listy@pirati.cz, Robert Veverka - Legalizace <robert@legalpub.cz>, "Newsletter Legalizace.cz" <info@legalizace.cz>, Martin Juki Jyrkinen /Legal Publishing <juki@legalpub.cz>, "Bára Bláhová | Legalizace.cz" <bara@legalizace.cz>, Lukas Behal <lukas.behal@cannafest.cz>, hurysek@magazin-legalizace.cz, podatelna@vsoud.pha.justice.cz, VSZ v Praze - Podatelna <podatelna@vsz.pha.justice.cz>
Kopie: advokati@konopijelek.cz, Info Konopa <info@konopa.cz>, atelier-alf@konopijelek.cz, openroyalacademy@gmail.com, Konopex <info@konopex.cz>, Cannafest <info@cannafest.cz>



http://www.piratskelisty.cz/clanek-1687-legalizace-konopi-mene-nezletilych-uzivatelu-lepsi-prevence

Můžete laskavě v rámci PR Pirátů a Legalizace v tiskové zprávě pozvat veřejnost dne 12.června 2017 od 9.00 hod. k Vrchnímu soudu v Praze na odvolací proces s vězněnými manželi Kočířovými za léčbu konopím?

Soud těmto naprosto neoprávněně kriminalizovaným lidem  v rozsudku sebral i auto a dům, mně navrhují sebrat farmu se zahradou, neboť prý jde o předmět nezbytný k páchání trestné činnosti, jak řekl prokurátor a přes doporučení mé lékařky užívat konopí mi prokurátor s krví na rukách navrhl chodit jako Kočířovi na testování na moč v rámci probačního dohledu, soudkyně ho odmítala šetřit za spáchané a doložené zločiny, on odmítal šetřit soudce za to, že lžou, že konopí je prekurzor, za 5 odlišných metod k měření omamnosti konopí, které soudci přehlíží od oku 2004, prokurátor nešetří absenci odůvodnění a případně odůvodnění plné dogmatiky z bible prohibice.

Dobré pro volební téma Respekt k Cenzuře. Fakt to nese. Novináři aspoň mohou chodit žrát chlebíčky na tiskovky a dojednávat kšefty, o čem budou psát. ......Neudělali soudruzi politici, novináři a justiční manekýni někde nějakou chybu? Co třeba porušení čl. LZPS např: 

Užití předpisu k jiným účelům, než byl zákonodárcem stvořen. 

Díky za reakci, zda opravdu o ty 2% ve volbách nestojíte, resp. , jak mi Ivan napsal, že on prý procenta nehoní. Předsedu, který nehoní procenta bych poslal k psychiatrovi a provedl ho po ČNB a struktuře státního rozpočtu, ale je to vaše korporace, vaše PR s příspěvkem za volby. 

Viz důkazní přílohy. 
Mějte se hezky
Dušan